160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Saros Körfezinde yarım saat arayla 6 kişi boğulma tehlikesi geçirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saros Körfezinde yarım saat arayla 6 kişi boğulma tehlikesi geçirdi
Abone ol
SAROS KÖRFEZİ’NDE YARIM SAAT ARAYLA 6 KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Saros’un Mecidiye ve Yayla sahillerinde yarım saat arayla boğulma tehlikesi geçiren 6 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.


İlk olay, Mecidiye sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzmek için sahile gelen aile üyeleri denize girdi. Bir kişinin boğulma tehlikesi geçirdiğini görünce kuzenleri ve diğer aile üyeleri yardımına koştu ancak onlar da boğulma tehlikesi geçirdi. 5 gencin boğulma tehlikesi yaşadığı panik dolu o anlarda sahildeki diğer vatandaşlar da yardıma koştu. Denizden çıkartılan gençler, ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesine sevk edildi. Gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.


İlk vakadan yaklaşık yarım saat sonra başka bir boğulma vakası da Yayla sahilinde yaşandı. Denize giren yaşlı bir adam boğulma tehlikesi geçirdi. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan şahıs, daha sonra Keşan Devlet Hastanesine götürüldü. Yaşlı adamın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazarspor, Yağız Rüştü Aktaşı renklerine bağladıÖnceki Haber

Pazarspor, Yağız Rüştü Aktaşı renklerine...

Mersin’de asayiş uygulamalarında yakalanan 25 zanlı tutuklandıSonraki Haber

Mersin’de asayiş uygulamalarında yakalan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar