160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Şanlıurfada yollar göle döndü, köy yolları kapandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfada yollar göle döndü, köy yolları kapandı
Abone ol
ŞANLIURFA'DA SAĞANAK KAZAYA NEDEN OLDU: OTOMOBİL UÇURUMA UÇTU

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde yollar göle döndü, köy yolları kapandı.



Kent merkezinde akşam saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış başladı. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı küçük derelerde taşkın meydana geldi. Sağanağa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ile sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı.



Otomobil uçuruma yuvarlandı


Eyyübiye-Akçakale çevre yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu, bir otomobil uçuruma yuvarlandı. Yaşanan kazada iki kişi yaralandı.



Karaköprü ilçesinde köy bağlantı yolu kapandı


Şiddetli sağanak kırsalda etkili oldu. Karaköprü ilçesine bağlı kırsal Tülmen Mahallesi sel sularına teslim oldu. Yarımtepe, Akpınar ve Akçahisar kırsal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolları ise sel nedeniyle kapandı. Yağışın gece boyu aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bitlis komandoları Adıyamanda esnafın dertlerini dinledi Önceki Haber

Bitlis komandoları Adıyamanda esnafın de...

Eskişehirde gökkuşağı görsel şölen oluşturdu Sonraki Haber

Eskişehirde gökkuşağı görsel şölen oluşt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar