160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Saklı değerler bu pazarda gün yüzüne çıkıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saklı değerler bu pazarda gün yüzüne çıkıyor
Abone ol
Talas Belediyesi’nin Düzenlediği Talas’ın Klasikleri Arasına Giren Ve Her Ayın Ikinci Pazar Günü Vatandaşların Yoğun Ilgisiyle Kurulan ‘antika Pazarı’ Yine Heyecan Oluşturdu.

Talas Belediyesi’nin düzenlediği Talas’ın klasikleri arasına giren ve her ayın ikinci Pazar günü vatandaşların yoğun ilgisiyle kurulan ‘Antika Pazarı’ yine heyecan oluşturdu.

‘Harman Meydanında Tarihe Yolculuk’ sloganıyla her ayın ikinci pazarı kurulması gelenek haline gelen organizasyona bu ay da ilgi büyük oldu. Kayseri’nin ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen antikacılarla antika severlerin buluşma mekânı olan pazarda tarihi ev eşyalarından radyo, gramofon ve plaklara, antika para ve pullardan tesbih, halı ve kilimlere kadar birçok değerli ürün antika meraklılarının beğenisine sunuldu.

Pazara gelen antika meraklıları, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efelerin 4 yılına sosyal hizmetler damga vurdu Önceki Haber

Efelerin 4 yılına sosyal hizmetler damga...

Mersinde Mevlanayı anma etkinliği Sonraki Haber

Mersinde Mevlanayı anma etkinliği

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar