160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Sakaryada geleneksel Ramazan etkinlikleri başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakaryada geleneksel Ramazan etkinlikleri başladı
Abone ol
SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI’NDA KURULAN RAMAZAN KİTAP SOKAĞI’NDA BAŞLADI.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Ramazan Kitap Sokağı’nda başladı.


Pandemi sonrası yeniden kurulan ve vatandaşların her Ramazan kitapla buluşma adresi olan geleneksel Ramazan Kitap Sokağı düzenlenen törenle kapılarını açtı. Açılış törenine; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Müftüsü Hasan Başiş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, meclis üyeleri ve çok sayıda ziyaretçi katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Kitap Sokağı’nda sahaflar, kitapevleri ve yayınevleri kitapseverlerle buluşacak, aynı zamanda meydanda bulunan etkinlik tırında iftar sonraları dinleti ve farklı etkinlikler de gerçekleştirilecek. Ramazan akşamlarına birbirinden farklı etkinliklerle anlam katacak Kitap Sokağı’nda ayrıca seramik, kaligrafi ve ebru atölyeleri de yer alacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtar kapı kapı gezip sıcak yemek dağıtıyorÖnceki Haber

Muhtar kapı kapı gezip sıcak yemek dağıt...

(ÖZEL) 30 yaşında resim yeteneğini keşfetti, şimdi çocuklara öğretiyorSonraki Haber

(ÖZEL) 30 yaşında resim yeteneğini keşfe...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar