28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Saç Kesim Uzmanı ve Eğitmen Osman Balcı, Konya Hair Festte

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saç Kesim Uzmanı ve Eğitmen Osman Balcı, Konya Hair Festte
Abone ol
Konya’da Türkiye’nin En Büyük Hair Fest Organizasyonu Gerçekleştirildi. Konya Hair Fest'te Eğitim Veren Ve Jüri üyesi Olan Erkek Saç Kesim Uzmanı Ve Eğitmen Osman Balcı, “türkiye Genelinden Organizasyonda Yarışan 160 Katılımcı Var” Dedi.

Konya’da Türkiye’nin en büyük Hair Fest organizasyonu gerçekleştirildi. Konya Hair Fest’te eğitim veren ve jüri üyesi olan Erkek Saç Kesim Uzmanı ve Eğitmen Osman Balcı, “Türkiye genelinden organizasyonda yarışan 160 katılımcı var” dedi.

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan “Konya Hair Fest”, Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde eğitim seminerleri ve yarışmalar ile sona erdi. Konya Hair Fest’te Erkek Saç Kesim Uzmanı ve Eğitmen Osman Balcı ve Türkiye’nin akademik olarak en iyi kesim eğitmeni Arca Acar tarafından kadın ve erkek kuaförlerine ücretsiz eğitimler verildi. 160 kişinin katıldığı yarışmada ise Türkiye genelinden gelen yarışmacılar yarıştı. Eğitim ve yarışmaların sonunda katılımcılara ödülleri ve sertifikaları takdim edildi.

“Eğitimler Türkiye’de bir ilk”

Konya Hair Fest’te eğitim veren aynı zamanda jüri üyesi olan Erkek Saç Kesim Uzmanı ve Eğitmen Osman Balcı, Türkiye genelinde erkek ve bayan kuaförlere eğitim verdiğini söyleyerek, “Türkiye genelinde erkek kuaförlerine ve bayan kuaförlerine eğitimler veriyorum. Yurt dışında eğitimler veriyorum. Bugün de Konya’dayız. Konya’da 1 gün seminer 1 gün de yarışma yaptık. 160 kişinin yarıştığı organizasyonda Türkiye genelinden katılımcılar var. Türkiye genelinden jüri üyeleri var. Türkiye genelinden berberler odası başkanları var. 41 ilin berberler odası başkanları buradaydı. Türkiye’nin her yerinden yarışmacılar burada. Konya Hair Fest’te Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu eğitimlerin Türkiye’de bir ilk. Durumu olmayan herkes eğitimlere katıldı, ücretsiz bir eğitimdi. Bu tür yarışmaların Türkiye’nin her yerinde olmasını istiyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yapay zekayla hava trafiğini iyileştireceklerÖnceki Haber

Yapay zekayla hava trafiğini iyileştirec...

Zeytin sineğine karşı periyodik ilaçlamaya devam edilecekSonraki Haber

Zeytin sineğine karşı periyodik ilaçlama...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar