20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2266
EURO35.137
ALTIN2506.4

Popilero'dan Sevgiliye Hediye Fikirleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Popilero'dan Sevgiliye Hediye Fikirleri
Abone ol
İlişkinin en tatlı yönlerinden biri de küçük sürprizler değil midir? Sevgiliden gelen bir mektup, bir çiçek ya da güzel bir kutu hediye… Ne alacağınız konusunda kararsız kalmanız ise çok normaldir. İlişkiniz tazeyse, alacağınız hediyeden emin olamayabilirsiniz.

İlişkinin en tatlı yönlerinden biri de küçük sürprizler değil midir? Sevgiliden gelen bir mektup, bir çiçek ya da güzel bir kutu hediye… Ne alacağınız konusunda kararsız kalmanız ise çok normaldir. İlişkiniz tazeyse, alacağınız hediyeden emin olamayabilirsiniz.

İlişkiniz epey yol almışsa da o güne kadar aldığınız hediyelerden daha farklı bir hediye tercih etmek isteyebilirsiniz. Endişelenmenize gerek yok. Çünkü herkes hediyeler konusunda titiz davranır. Öyleyse Popilero’dan sevgiliye hediye fikirleri almaya ne dersiniz?

Sevgilinize hediye alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar vardır. Sevgilinizin ne tür ihtiyaçları, hobileri, alışkanlıkları ve tarza sahip olduğudur. Eğer hediye alma konusunda kararsızsanız bu soruların cevaplarından, yola çıkabilirsiniz.

Hediyeleşmenin en iyi tarafı, hediyeyi veren de alan kişi kadar mutlu hisseder. Bunun nedeni hediye almak da vermek de heyecan vericidir. Ancak bu heyecan, yoğun duygular beslediğimiz sevgilimize gelince durum iki katına çıkacaktır. “Acaba beğenecek mi?”, “Bunu alsam kullanır mı?” gibi sorular içinizi yerken Popilero yardımınıza koşuyor!

Siz de hemen Popilero’dan sevgiliye hediye fikirlerine göz atın. Hem zevkli hem de bir o kadar kullanışlı hediye kutuları içinden sevgilinizin hoşuna gidecek bir tane bulabilirsiniz.

Erkek Sevgiliye Hediye

Kadınlara kıyasla bir erkek sevgiliye hediye almak daha zordur. Çünkü erkekler için hediye seçeneği daha az gibi görünür ve eşleri sürekli aynı tip hediye almayı istemezler.

Bu durum ilişki süresi uzadıkça daha da zorlaşır. Alınabilecek hediye seçenekleri giderek azalır. Bu da kadınların özel günlerde hediye alırken karamsarlığa düşmesine neden olur. Ama Popilero işinizi kolaylaştırmak için burada!

Her erkeğin bir ilgi alanı ve zevki vardır. Yine de hediye verecek kişi olarak kararsız kaldığınız durumlarda neler alabilirsiniz göz atalım!

Kravat
Kartlık cüzdan
Mendil
Kol düğmesi
Şık tasarım defter, kalem
Kişiye özel baskılı kupa
Hoş kokulu kolonya

Bu tarz birçok ürünü kolaylıkla satın alabilir ve sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Üstelik en güzel tarafı bu ürünleri tek tek almak gibi bir seçeneğiniz olduğu gibi sevgilinizin seveceği ve kullanacağını düşündüğünüz ürünleri bir mevcut hediye kutusu seçenekleri arasından seçebilirsiniz.

Kadın Sevgiliye Hediye

Bütün kadınlar, sevgililerinin kendilerini hatırlatacak hediyeleri sever. Her ne kadar kadınlar mücevher ve pahalı hediyeleri çok sevseler de bu tamamen doğru olarak kabul edilemez. Sevgiliden gelen hediye bir kahve fincanından tutun da bir kaleme kadar, boyutu küçük anlamı büyük hediyeler kadınlar için çok özeldir.

Peki, anlamı büyük bu küçük hediyelerin bir hediye kutusunda toplandığını hayal edin. Harika olmaz mıydı? Popilero’da kendi hediye kutularınızı oluşturabileceğiniz ya da mevcut hediye kutularını bulabilirsiniz. Kadın sevgiliye hediye seçenekleri içinde en popüler olanlar bu şekilde belirtilebilir:

Bardak
Defter
Kahve fincanı
French press
Kokulu mum
Mini termos çeşitleri
Şık tasarım defterler
Nefis kahve çeşitleri

Sevdiğiniz kadın için en özel eşyaların olduğu hediye kutularını seçtikten sonra kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Kim bilir, belki deftere, sizinle olan güzel anılarını yazacaklar, mumları yaktıklarında kokusunda sizi anımsayacaklar…

Hem bir fincan kahvenin de kırk yıl hatırı var demişler!

Sevgiliye Hediye Kutusu

Sevgiliye hediye kutusu için en iyi önerileri, yine Popilero’da bulabilirsiniz. Hem ekonomik hem romantik bu hediye kutularını seçerken size birkaç öneri vermekte fayda var.

Örneğin, sevgiliniz kahve içmeyi çok seviyorsa ve yoğun bir iş temposu varsa, ona kahve ve kahve fincanı içeren bir hediye kutusu tercih edebilirsiniz. Yoğun iş temposu sırasında aldığı her yudumda sizi hatırlamasını istemez misiniz?

Sevgiliniz anılarını biriktirmeyi seviyorsa, anılarınızı yazabileceği bir defter içeren hediye kutusu alabilirsiniz. Anılar paylaştıkça çoğaldığı gibi yazıldıkça ölümsüzleşir.

Ayrıca şık bir kravat veya kol düğmeleri sevgilinizin üzerinde ne kadar güzel durabileceğini bir hayal edin. Sizden gelen bu hediyeyi belki en özel etkinliklerinde kullanmayı tercih edecek.

Tek bir hediyeye çok fazla duygu sığdırılabilir. Ancak daha fazla kaliteli ve kullanışlı eşyaların bulunduğu bir hediye kutusuna kim hayır diyebilir ki? Galiba Popilero da bunu düşünerek böyle bir adım atmış ve romantik sevgiliye hediye kutuları ile çiftlerin aşkını tazelemek istemiş!

Siz de sevgilinize birden fazla hediyeyi en ekonomik şekilde almak istemez misiniz? Popilero’nun en iyi özelliği ise yukarıdaki birbirinden güzel hediyeleri ve nice farklı çeşitleri tek bir hediye kutusunda bulabilirsiniz!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Merkezefendide yol ve kaldırımlar modern görünüme kavuşuyorÖnceki Haber

Merkezefendide yol ve kaldırımlar modern...

Hasan Eğilmez: “Her maça kazanmak için çıkıyoruz”Sonraki Haber

Hasan Eğilmez: “Her maça kazanmak için ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar