21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Özgür Özel Osmaniye’de Konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgür Özel Osmaniye’de Konuştu
Abone ol
Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Deprem süreci, CHP’li belediyelerin çalışmaları ve Erdoğan’a ziyaret sayıları üzerinden sert eleştiriler gündeme geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi ziyaret kapsamında geldiği Osmaniye’de halka hitap etti.

CHP İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen buluşmada Özel’e; CHP Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve CHP Osmaniye İl Başkanı Mutlu Yavuzer eşlik etti.

Konuşmasına Osmaniye’ye duyduğu özel bağı vurgulayarak başlayan Özgür Özel, kenti “ikinci memleketi” olarak gördüğünü ifade etti.

Deprem sürecinde CHP’li belediyelerin sahadaki çalışmalarına dikkat çeken Özel, bu katkıların uzun süre kamuoyuna anlatılmadığını söyledi.

Özel, 6 Şubat depremlerinin ardından CHP’li büyükşehir belediyelerinin hızla bölgeye intikal ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Depremin ertesi günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Hatay’daydı, Mansur Yavaş Kahramanmaraş’taydı.

Antalya, Eskişehir ve diğer belediyelerimiz Osmaniye’den sorumluydu.

Biz bunları hiç anlatmadık. Ta ki ‘siz deprem bölgesinde yoktunuz’ denilene kadar…”

CHP Lideri Özel, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği eleştirilere de rakamlarla yanıt verdi.

Deprem bölgesine yaptığı ziyaret sayılarını kamuoyuyla paylaşan Özel, şöyle konuştu:

“Depremden sonra Erdoğan deprem illerine 38 kez gitmiş. Ben, önce grup başkanvekili sonra genel başkan olarak 49 kez gittim.

Bugün 50’nci kez buradayım. Benim görevim millet adına denetlemek, söylemek. Senin görevin depremi hazırlamaktı, enkazı kaldırmaktı.”

Deprem konutları üzerinden iktidara sert eleştiriler yönelten Özel, yapılan konutların emekçiler sayesinde yükseldiğini vurguladı:

“Bir çakıl taşını yerine koyan, alnının terini döken herkesten Allah razı olsun.

Ama devletin, milletin parasıyla yapılan konutları sanki kendi cebinden yapmış gibi anlatıyorlar.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepezden Balkanlara uzanan kültür ve sanat buluşması Önceki Haber

Kepezden Balkanlara uzanan kültür ve san...

Uludağ, yarıyıl tatilinde yüzbinlerce kişiyi ağırladı Sonraki Haber

Uludağ, yarıyıl tatilinde yüzbinlerce ki...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar