160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Otomobil yeni Zigana Tünelinde alev alev yandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otomobil yeni Zigana Tünelinde alev alev yandı
Abone ol
Avrupa Ve Türkiye’nin En Uzun, Dünyanın 3.en Uzun Tüneli Olan Yeni Zigana Tünelinde Hareket Halindeki Otomobil Birden Alev Aldı. Sürücünün Söndürmeye çalıştığı Otomobil Küle Döndü.

Avrupa ve Türkiye’nin en uzun, dünyanın 3. en uzun tüneli olan ve 3 Mayıs tarihinde düzenlenen törenle hizmete giren yeni Zigana Tünelinde hareket halindeki bir otomobil yanarak küle döndü.

Edinilen bilgiye göre, 16 JAB 18 plakalı otomobiliyle Trabzon’dan memleketi Gümüşhane’ye dönen Fahri Uçan, yeni Zigana Tüneline girdikten bir süre sonra aracından alev ve duman çıktığını fark etti. Hemen aracını durdurarak terk eden Uçan, birdenbire alev topuna dönen otomobilini söndürmeye çalışsa da gözlerinin önünde otomobili küle döndü. Yangın ve aşırı duman nedeniyle yeni Zigana Tüneli’nin Trabzon-Gümüşhane istikametindeki tüpünde trafik akışı bir süre kesilirken, yalnızca metal aksamı kalan otomobil çekici yardımı ile tünelden çıkarıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkalede 23 bin kilogram boş zirai ilaç ambalaj atığı bertaraf edildi Önceki Haber

Çanakkalede 23 bin kilogram boş zirai il...

Yücelik; Erzuruma değer katmayı sürdüreceğiz Sonraki Haber

Yücelik; Erzuruma değer katmayı sürdürec...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar