MD Grup Osmaniyespor, teknik direktör Necip Emre Yılmaz ile yollarını ayırdı. Yılmaz’ın 9 maçlık performansı, başkan Mesut Demir’in açıklamaları ve ayrılığın detayları.
TFF 3. Lig ekiplerinden MD Grup Osmaniyespor, teknik direktör Necip Emre Yılmaz ile yollarını ayırdığını resmen açıkladı.
Yaklaşık iki ay süren görev süresinin ardından alınan ayrılık kararı, kulüp başkanı Mesut Demir tarafından kamuoyuna duyuruldu.
Necip Emre Yılmaz, sarı-yeşilli ekibin başında çıktığı 9 resmi karşılaşmada:
4 galibiyet
4 mağlubiyet
1 beraberlik elde etti. Bu süreçte MD Grup Osmaniyespor 12 gol atarken, kalesinde 15 gol gördü.
Göreve geldiği dönemde zor şartlarla karşı karşıya kalan Osmaniyespor, Yılmaz yönetiminde önemli bir çıkış yakaladı.
Küme düşme hattında kurulan takım, kısa sürede toparlanarak play-off potasına kadar yükseldi.
Kulüp yönetimi, bu başarının Yılmaz’ın liderliği ve kriz yönetimiyle doğrudan ilişkili olduğuna dikkat çekti.
Osmaniyespor Başkanı Mesut Demir, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Çalışma süremiz boyunca kulübümüze kattığı emek, karakter ve mücadele ruhuyla her zaman saygı duyduğum hocamız Necip Emre Yılmaz ile yollarımızı karşılıklı anlayış ve iyi dileklerle ayırmış bulunuyoruz.”
Demir, Yılmaz’ın zor şartlar altında mazeret üretmeden sorumluluk aldığını vurgulayarak, şu değerlendirmeyi yaptı:
“İmkânsız denilen bir süreçte takımımızı ayağa kaldırmış, eksiklere rağmen sahada karakter koyan, inanan ve yarışan bir ekip oluşturmuştur.”
Açıklamada, Necip Emre Yılmaz’ın kulübün menfaatlerini her zaman ön planda tuttuğu vurgulandı. Şehrin zaman zaman yeterli desteği veremediği anlarda dahi Osmaniyespor’un yanında olduğu belirtilirken, bu sürecin sadece profesyonel değil, aynı zamanda güçlü bir dostluk bağı oluşturduğu ifade edildi.
Başkan Demir, sözlerini şu temennilerle tamamladı:
“Kendisine şahsım, yönetim kurulumuz ve camiamız adına gönülden teşekkür ediyorum. Kulübümüze bıraktığı iz her zaman saygıyla hatırlanacaktır.
Kariyerinin bundan sonraki bölümünde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Kapımız kendisine her zaman açıktır.”
Yorum Yazın