Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde husumet nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Kaçan 3 şüpheli araç gasp ederek kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi.
Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan silahlı saldırıda 2 kişi yaralanırken, olayın ardından kaçan 3 şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Şüphelilerin bulunduğu araçlarda çok sayıda silah ele geçirildi.
Olay, Toprakkale ilçesi Cezaevi Taburu Park alanında meydana geldi.
İddiaya göre A.Y. (33), F.A. (25) ve G.E. (23), bölgeye gelerek daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen Y.Ş. (34), M.R.K. (22) ve A.G.’ye silahla ateş açtı.
Açılan ateş sonucu M.R.K. ile A.G. yaralandı. Şüpheliler olayın ardından bölgeden kaçarken, cezaevi virajında trafik kazası yaptı.
Kaza sonrası bir aracı gasp eden şüpheliler kaçışını sürdürdü.
İhbar üzerine Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede geniş çaplı çalışma başlattı.
Yapılan takip sonucunda 3 şüpheli, Osmaniye kent merkezinde suç unsurlarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramada 3 tabanca, 1 AK-47 marka tüfek ve 2 av tüfeği ele geçirildi.
Olay yerinde yapılan incelemede ise 1 tabanca ve 1 av tüfeği daha bulundu.
Yaralanan M.R.K. ve A.G.’nin Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti yaptığı açıklamada, olayın çok yönlü olarak soruşturulduğunu belirterek kamu düzenini hedef alan girişimlere karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Yorum Yazın