Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği kaçakçılık operasyonunda binlerce paket elektronik sigara tütünü ve nargile tütünü ele geçirildi. Şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleştirilen denetimlerde önemli bir operasyona imza atıldı.
Uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramada;
6.480 paket elektronik sigara tütünü, 334 kilo 25 gram nargile tütünü, 210 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.
Söz konusu ürünlerin tamamının gümrük kaçağı olduğu tespit edildi.
Olayla ilgili olarak araçta bulunan Süleyman C. isimli şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla mücadelenin aralıksız sürdürüleceğini vurgulayarak, vatandaşları da şüpheli durumları yetkililere bildirmeleri konusunda uyardı.
Yorum Yazın