160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

OSBnin Adıyaman-Şanlıurfa Karayolunu yapılmasını istiyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OSBnin Adıyaman-Şanlıurfa Karayolunu yapılmasını istiyorlar
Abone ol
TURUŞ-DER BAŞKANI SALİH YILDIRIM, BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET GÜVEN, İŞADAMI HAKAN DEMİRCİ, ORGANİZE SANAYİNİN BÖLGEYE KURULMASI VE İŞADAMININ BÖLGEYE YAPMAYI PLANLADIĞI YATIRIM İLE İLGİLİ VALİ MAHMUT ÇUHADAR’I ZİYARET ETTİ.

Adıyaman Merkeze bağlı Turuş köyü sakinleri, kurulması planlanan 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin Şanlıurfa-Adıyaman karayolu üzerine kurulmasını istiyor.


Turuş Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Turuş bölgesinin kalkındırılması için büyük öneme sahip olan OSB’nin Şanlıurfa-Adıyaman kurulması için bir dizi görüşmelerde bulundu.


Turuş-Der Başkanı Salih Yıldırım, Başkan Yardımcısı Mehmet Güven, İşadamı Hakan Demirci, organize sanayinin bölgeye kurulması ve işadamının bölgeye yapmayı planladığı yatırım ile ilgili Vali Mahmut Çuhadar’ı ziyaret etti.


Turuş-Der Başkanı Salih Yıldırım, OSB için en uygun bölgenin Adıyaman Şanlıurfa Karayolu olduğunu belirterek, bölgenin Şanlıurfa-Gaziantep otobanına yakın olmasından dolayı ulaşım kolaylığı olacağını kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyahatin özgürlüğünü kısıtladılarÖnceki Haber

Seyahatin özgürlüğünü kısıtladılar

Aydının en güzel alanlarından biri olan Aytepe varyantı çöplüğe döndüSonraki Haber

Aydının en güzel alanlarından biri olan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar