17 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

OKÜ'lü Öğrencilerden “Ataya Saygı” Yürüyüşü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'lü Öğrencilerden “Ataya Saygı” Yürüyüşü
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

OKÜ'de, Spor ve Sağlıklı Yaşam Kulübü, Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü, Nesnelerin Yapay Zekası Kulübü, ANKA Teknoloji Kulübü, E-Spor Kulübü ile Kültür ve Edebiyat Kulübü'nün katkılarıyla düzenlenen “Ataya Saygı” yürüyüşü, Karacaoğlan Yerleşkesi Şenlik Alanı’nda başladı.

Saygı Duruşu ve Anma Konuşması

Etkinliğin açılışında, toplanan kalabalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Servet Reyhan öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı.

Reyhan, Atatürk'ün mirasının önemine dikkat çekerek, “10 Kasım 1938, yalnızca bir veda değil; onun bizlere bıraktığı değerlere sarılmamız için bir başlangıçtır” dedi.

Genç neslin Atatürk’ün mirasını koruyacağını ve yücelteceğini belirten Reyhan, büyük önderi saygı ve minnetle andıklarını ifade etti.

Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri Eşliğinde Yürüyüş

Konuşmaların ardından, öğrenciler ellerinde Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle yürüyüş gerçekleştirdi.

Etkinlik, OKÜ öğrencilerinin birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Tarım ve Orman Müdürlü Ağan, Devrekte proje ziyareti gerçekleştirdi Önceki Haber

İl Tarım ve Orman Müdürlü Ağan, Devrekte...

Cumhuriyet tarihinin ilk yerel bandosunu anlatan belgesele ödül Sonraki Haber

Cumhuriyet tarihinin ilk yerel bandosunu...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar