18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Öğretmenler, öğretmenevi restoran ve kafelerinden yüzde 30 indirimli yararlanacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenler, öğretmenevi restoran ve kafelerinden yüzde 30 indirimli yararlanacak
Abone ol
MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER, ÖĞRETMENLERİN BUGÜNDEN İTİBAREN 31 ARALIK’A KADAR ÖĞRETMENEVLERİNİN RESTORAN VE KAFELERİNDEN YÜZDE 30 İNDİRİMLİ YARARLANABİLECEĞİNİ DUYURDU.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin bugünden itibaren 31 Aralık’a kadar öğretmenevlerinin restoran ve kafelerinden yüzde 30 indirimli yararlanabileceğini duyurdu.


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların ara tatilden sonraki ilk gününde Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.


Öğrencilere başarılar dileyen Bakan Özer, öğretmenler odasına da konuk oldu. Öğretmenlerle sohbet eden Özer’in bir de müjdesi vardı. Özer, "Daha önceden, öğretmenlerimizin, öğretmenevlerinden yüzde 50 indirimle yararlanmaları ile ilgili bir imkan getirmiştik. Şimdi bu imkanı daha genişletiyoruz. Bugünden itibaren 31 Aralık’a kadar öğretmenlerimiz, tüm öğretmenevi restoranları ve kafelerinden de yüzde 30 indirimli faydalanabilecekler. Öğretmen haftası nedeniyle inşallah bu kapsamı daha genişleteceğiz. Tüm imkanlarımızla sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamsi avı bollaştı, fiyatı yarı yarıya düştü Önceki Haber

Hamsi avı bollaştı, fiyatı yarı yarıya d...

Trendyol, UN Global Compact imzacıları arasına katıldı Sonraki Haber

Trendyol, UN Global Compact imzacıları a...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar