160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrencilere verem hastalığı ve tütün kullanımının zararları anlatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilere verem hastalığı ve tütün kullanımının zararları anlatıldı
Abone ol
Keçiören Belediyesi Bünyesinde Staj Yapan öğrencilere, Verem Hastalığı, Tütün ürünleri Ve Tütün ürünleri Kullanımının Zararları Konulu Eğitim Verildi.

Keçiören Belediyesi bünyesinde staj yapan öğrencilere, Verem Hastalığı, Tütün Ürünleri ve Tütün Ürünleri Kullanımının Zararları konulu eğitim verildi. Tütün kullanımının zararları konusunda farkındalık oluşturmak ve bilinç kazandırmak amacıyla meclis salonunda düzenlenen seminerde tütün bağımlılığı ve bağımlılık belirtileri detaylı bir şekilde ele alındı. Tütün ürünlerinin beden sağlığına, çevreye ve ekonomiye verdiği zararlar örneklerle anlatılarak tütün bağımlılığının önlenmesi için alınabilecek tedbirler ve yöntemler gençlere aktarıldı. Bununla birlikte tütün ürünleri kullanımını bırakma sürecinde karşılaşılan zorluklar, bu süreci kolaylaştıracak yöntemler ve Alo 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı konusunda katılımcılara yol gösterildi.

Farkındalık önem taşımakta

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, tütün kullanımının zararları konusunda farkındalık oluşturmanın toplum sağlığı için önem taşıdığını vurgulayarak, "Bu tür eğitimler, sağlıklı bir yaşamı teşvik etmek ve toplumun sağlık bilincini güçlendirmek adına büyük öneme sahip" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TZOB Başkanı Bayraktar: Don afeti birçok ilimizde üreticilerimize zarar verdiÖnceki Haber

TZOB Başkanı Bayraktar: Don afeti birçok...

Kayak merkezinde telesiyejde arama ve kurtarma tatbikatıSonraki Haber

Kayak merkezinde telesiyejde arama ve ku...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar