160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nuran-Celal Gülşen MTAL Türk Mutfağı Haftasına yöresel lezzetlerle katkı verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nuran-Celal Gülşen MTAL Türk Mutfağı Haftasına yöresel lezzetlerle katkı verdi
Abone ol
Nuran-celal Gülşen Mtal Türk Mutfağı Haftası’na Yöresel Lezzetlerle Katkı Verdi

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında, Zonguldak’ta bir AVM giriş katında düzenlenen etkinlikte, Nuran-Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi damgasını vurdu. Etkinliğe, okulun Koordinatör Müdür Yardımcısı Umut Çelik, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alan Şefi Arzu Bozkurt ve alan öğrencileri katılım sağladı.

Zonguldak’a özgü yöresel tatlardan Mısır (Göce) Çorbası, Zılbıt Yemeği ve Mancar Dolması, öğrenciler Yaman Karakayış, Melis Günay ve Nisanur İnam tarafından etkinlik alanını ziyaret eden misafirlere tanıtıldı. Katılımcılar, bu özgün lezzetlerin sunumu ve hikâyesiyle büyük ilgi gösterdi.

Etkinlikte, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ve protokol heyeti de standı ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerden yemekler hakkında bilgi aldı. Yöresel mutfağın tanıtımına katkı sunan öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu, gösterilen özveriden ötürü memnuniyetini dile getirdi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, etkinliğe katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim etti. Müdür Dursun, geleneksel mutfağın tanıtılmasında gençlerin rolünün çok kıymetli olduğunu belirterek emeği geçenleri tebrik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayaydından Başarıra, İsmimi tartışmalara çekmek kimsenin haddi değildir Önceki Haber

Ayaydından Başarıra, İsmimi tartışmalara...

Gaziantepte Avrupa Günü kutlamaları Sonraki Haber

Gaziantepte Avrupa Günü kutlamaları

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar