16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Niyazi dedeye devlet sahip çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niyazi dedeye devlet sahip çıktı
Abone ol
Kayseri’de Daha önceden Işlettiği çay Ocağında Yaşam Mücadelesi Veren 93 Yaşındaki Niyazi Vural Bakımevine Yerleştirildi.

Kayseri’de daha önceden işlettiği çay ocağında yaşam mücadelesi veren 93 yaşındaki Niyazi Vural bakımevine yerleştirildi.

Uzun bir süredir 15 metrekarelik bir dükkan içerisinde yaşamını sürdürmeye çalışan Niyazi dedeye, çıkan haberler sonrasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini yaparak bir bakım evine yerleştirdi. Niyazi Vural ile ilgili olarak bugüne kadar başta Kayseri Büyükşehir Belediyesi olmak üzere hiçbir devlet kurumundan yardım talep edilmediği ve kaydının bulunmadığı öğrenildi.

93 yaşındaki Niyazi Vural, daha önce işletmeciliğini çay ocağında yaşam mücadelesi verirken, birçok ihtiyacı esnaf komşuları tarafından karşılanıyordu. İş yerine yapılan lavabo ve banyo sayesinde ihtiyaçlarını gideren Vural, insani ihtiyaçlarını karşılarken ayakta durmakta güçlük çektiği için de düşerek yaralanma tehlikesi geçiriyordu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Olta teknesini kurtarmak isterken barajda can verdi Önceki Haber

Olta teknesini kurtarmak isterken barajd...

Wenyen Gabriel, Beşiktaşta Sonraki Haber

Wenyen Gabriel, Beşiktaşta

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar