16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nazillide sahne minik oyuncuların oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazillide sahne minik oyuncuların oldu
Abone ol
Nazilli’de Sahne Minik Oyuncuların Oldu

Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan "Afacanlar Sınıfı" adlı tiyatro oyunu, Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda sahnelendi.

Tiyatro eğitmeni Aslı Kaymak Işıklı tarafından yazılıp yönetilen oyun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında özel olarak hazırlandı. Salonu dolduran vatandaşlar ve çocuklar, minik oyuncuların performansını ilgiyle izledi.

Gösteri sonunda konuşan Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Nazilli’de sanatla büyüyen nesiller yetiştirmek için kültür ve sanat etkinliklerine destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Programın sonunda Başkan Tetik, tiyatro eğitmeni Aslı Kaymak Işıklı’ya çiçek takdim ederken, sahne alan çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozkırda minik öğrencilerden fidan dikme etkinliği Önceki Haber

Bozkırda minik öğrencilerden fidan dikme...

Doç. Dr. Berat Akıncı: Yeni kurulacak düzende hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Sonraki Haber

Doç. Dr. Berat Akıncı: Yeni kurulacak dü...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar