160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlada helikopter kazasında hayatını kaybedenlere karanfilli veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada helikopter kazasında hayatını kaybedenlere karanfilli veda
Abone ol
Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde Yaşanan Helikopter Kazasının Ardından Kaza Bölgesine Gelen Vatandaşlar Kurulan Polis Barikatlarına Karanfil Bıraktı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan helikopter kazasının ardından kaza bölgesine gelen vatandaşlar kurulan polis barikatlarına karanfil bıraktı.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen ambulans helikopter kazasında 2 pilot, 1 doktor ve 1 sağlık personeli hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yeri polis ekipleri tarafından güvenlik önlemleri kapsamında barikatlarla çevrildi. Olay yeri incelemelerinin tamamlanmasının ardından, cenazeler Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kazanın ardından, bölgeyi güvenlik çemberine alan polis barikatlarının önünde duygusal anlar yaşandı. Vatandaşlar, kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve pilotlar için saygı göstermek amacıyla barikatlara karanfiller bıraktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfada gösteri ve yürüyüşler 5 gün yasaklandıÖnceki Haber

Şanlıurfada gösteri ve yürüyüşler 5 gün...

Bursada çiftlikte korkutan yangınSonraki Haber

Bursada çiftlikte korkutan yangın

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar