160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milli parkta tatilciler domuzları elleriyle besliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli parkta tatilciler domuzları elleriyle besliyor
Abone ol
Aydın’ın Kuşadası Ilçesinde Bulunan Milli Parkta Tatilcilerin Arasında Dolaşan Domuzlar, Vatandaşların Verdiği Yemek Artıkları Ile Besleniyor.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan milli parkta tatilcilerin arasında dolaşan domuzlar, vatandaşların verdiği yemek artıkları ile besleniyor.

Birçok canlı türüne ev sahipliği yapan Kuşadası Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı, aynı zamanda yerli ve yabancı turistlerin de gözde mekanları arasında yer alıyor. Yılda 1 milyon kişiyi ağırlayan milli parkın bir diğer misafirleri ise domuzlar. Bazen sürü halinde, bazen de tek başlarına tatilcilerin arasında dolaşan domuzlara vatandaşlar ilgi gösteriyor. Bazı tatilciler domuzları yemek artıkları ile beslerken, kimi tatilciler ise aralarında dolaşan domuzları cep telefonu ile görüntülüyor. Tatilcilerin yemek artıkları ile besledikleri yaban domuzlarının insanlar arasında rahat şekilde dolaşmaları dikkat çekiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Büyükşehirin yol çalışması vatandaşları memnun ettiÖnceki Haber

Aydın Büyükşehirin yol çalışması vatanda...

Vanda iş yeri yangınıSonraki Haber

Vanda iş yeri yangını

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar