160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Uluslararası Robot Yarışmasına katılan öğrencilerle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Uluslararası Robot Yarışmasına katılan öğrencilerle bir araya geldi
Abone ol
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Atatürk üniversitesi’nin Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldıktan Sonra Erzurum’da Düzenlenen 6. Uluslararası Meb Robot Yarışmasına Katılan öğrencilerin Projelerinin Yer Aldığı Stantlarını Gezdi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Atatürk Üniversitesinin akademik yılı açılış törenine katıldıktan sonra Erzurum’da düzenlenen 6. Uluslararası MEB Robot Yarışması’na katılan öğrencilerin projelerinin yer aldığı stantlarını gezdi.

2 bin 687 robot ve 6 bin 691 öğrencinin katıldığı MEB Robot Yarışması’na katılan öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, yapılan projeleri inceledi. Sağanak yağmura rağmen stantları tek tek gezen Bakan Tekin, katılımcı öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Tekin, öğrencilerin fotoğraf çektirme taleplerini kırmadı.

Bakan Tekin daha sonra Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Hurufat Baskı Müzesinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan ve beraberindekiler daha sonra müzeyi gezdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emekliler Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi istiyorÖnceki Haber

Emekliler Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi...

Siverekte olaya müdahaleye giden polise ateş açıldıSonraki Haber

Siverekte olaya müdahaleye giden polise...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar