16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Midibüsün çarptığı servis aracı yan yattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Midibüsün çarptığı servis aracı yan yattı
Abone ol
Eskişehir’de Midibüsün çarptığı Servis Aydınlatma Direğine çarpıp Yan Yatarken, Kazada şans Eseri Yara Almayan Işçiler Araç Içinden Kendi ImkÂnları Ile çıktı.

Eskişehir’de midibüsün çarptığı servis aracı aydınlatma direğine çarpıp yan yatarken, kazada şans eseri yara almayan işçiler araç içinden kendi imkânlarıyla çıktı.

Kaza, Odunpazarı ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasan Polatkan Caddesi’nden Yunus Emre Caddesi’ne ilerleyen E.D. idaresindeki 26 AOC 419 plakalı işçi servisine, Sivrihisar Caddesi’nde ilerleyen E.G. 26 S 0704 plakalı yine işçi servisi olan midibüs yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle 26 AOC 419 plakalı işçi servisi trafik tabelalarına ve aydınlatma direğine çarpıp savrulduktan sonra yan yattı. Yan yatan serviste bulunan yolcular ve her iki aracın sürücüsü de kazada şans eseri yara almadı. Yan yatan araç çekici yardımıyla kurtarıldı.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çocuklarda romatizma belirtileri Önceki Haber

Çocuklarda romatizma belirtileri

İtfaiyecilerin yüzlerine gelen alevlerle mücadelesi kask kamerasına yansıdı Sonraki Haber

İtfaiyecilerin yüzlerine gelen alevlerle...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar