20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Melikgazinin ‘kazan kazan finans modeli vatandaşlara yine kazandırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Melikgazinin ‘kazan kazan finans modeli vatandaşlara yine kazandırdı
Abone ol
Melikgazi Belediyesi; Yıldırım Beyazıt, Battalgazi, Eğribucak Ve Anbar Mahallesi’nde Bulunan Taşınmazlar Için Satış Ihalesi Gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediyesi; Yıldırım Beyazıt, Battalgazi, Eğribucak ve Anbar Mahallesi’nde bulunan taşınmazlar için satış ihalesi gerçekleştirdi.

Türkiye’ye Örnek Finans Modeli

Kendi geliştirdikleri yüzde 25 peşinat ile sıfır faiz, fiyat artışı olmadan, 36 ay eşit taksit ve peşin ödemede yüzde 30 indirim imkânı sunarak, Türkiye’ye örnek olan ‘Kazan Kazan’ finans modeli ile vatandaşları villa ve konut sahibi yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi’mizin gelişmesi, daha da kalkınması ve güzelleşmesi için gayret gösteriyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız ile mahallelerimizde yaşam kalitesini artırıyoruz. Bu kapsamda yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarımız kapsamında belediyemizin dairelerimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak kolay ödeme seçeneklerimiz sayesinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyoruz. Düzenlediğimiz ihalemizde Yıldırım Beyazıt, Battalgazi ve Eğribucak Mahallesi’nde bulunan taşınmazlarımızın satışını gerçekleştirdik. Eğribucak Mahallemizdeki 2 adet villa, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde bulunan bir adet daire ve Anbar’daki 3 adet işyeri pazarlığa kaldı. İhalelerimizden elde ettiğimiz gelir daha çok hizmet ve yatırım olarak vatandaşlarımıza geri dönüyor. İhalemizden daire ve villa alan vatandaşlarımıza yeni yatırımlarının hayırlı olmasını diler, ağız tadı ve huzurla oturmalarını temenni ederim" dedi.

Ayrıca ihalede pazarlığa kalan 2 adet villa, 3 adet işyeri ve 1 adet daire pazarlığa kalarak, önümüzdeki günlerde tekrardan yapılacak olan ihale ile satışa sunulacak. İhaleye katılıp yatırım yapan vatandaşlar da kolay ödeme imkanları ile kendilerini ev sahibi yapan Başkan Mustafa Palancıoğlu’na teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKA kadın istihdamı ve kadın girişimciliği uygulamaları ile WIN EURASIA sahnesinde Önceki Haber

OKA kadın istihdamı ve kadın girişimcili...

Körfezde sanat merkezi kursiyerlerinden yıl sonu konseri Sonraki Haber

Körfezde sanat merkezi kursiyerlerinden...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar