30 Mayıs, 2023, Salı
DOLAR20.2424
EURO21.7388
ALTIN1259.1

Mardinde Sakal-ı Şerif ziyaretleri depremden dolayı azaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mardinde Sakal-ı Şerif ziyaretleri depremden dolayı azaldı
Abone ol
MARDİN’DE BULUNAN SAKAL-I ŞERİF RAMAZAN AYLARINDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRARKEN BU YIL GERÇEKLEŞEN DEPREMLERİN ARDINDAN ZİYARETÇİ SAYISINDA AZALMA YAŞADI.

Mardin’de bulunan Sakal-ı Şerif Ramazan aylarında yoğun ilgi görürken, bu yıl meydana gelen depremler nedeniyle ziyaretçi sayısında azalma yaşandı.



Sultan Abdülhamit Han tarafından Mardin’in tanınan ailelerinden Pamukçu ailesine hediye edildiği söylenen Hazreti Muhammed’e (SAV) ait Sakal-ı Şerif, Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan tarihi Ulu Cami’de sergileniyor. Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye’de bulunan birçok alanı etkilerken, Sakal-ı Şerife olan ziyaretçi sayısını da etkiledi. Her yıl Ramazan ayı münasebetiyle Sakal-ı Şerif yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğrarken, bu yıl ilginin azaldığı görüldü.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirde yangın: 2 dükkân kullanılamaz hale geldiÖnceki Haber

Eskişehirde yangın: 2 dükkân kullanılama...

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Üsküdarda vatandaşlarla iftarda buluştuSonraki Haber

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Üsküdarda v...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar