19 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Manisayı gururlandıran başarı: Mustafa Göde Türkiye Şampiyonu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisayı gururlandıran başarı: Mustafa Göde Türkiye Şampiyonu oldu
Abone ol
Zonguldak’ta Düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş şampiyonası’nda Mücadele Eden Salihlili Sporcular, Elde Ettikleri Derecelerle Ilçeye Büyük Gurur Yaşattı.

Zonguldak’ta düzenlenen Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda mücadele eden Salihlili sporcular, elde ettikleri derecelerle ilçeye büyük gurur yaşattı.

Türkiye’nin farklı illerinden çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyonada, 1922 Salihli Spor Kulübü sporcusu Mustafa Göde üstün performans sergileyerek Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalyanın sahibi oldu.

Şampiyonada mücadele eden bir diğer Salihlili sporcu Hilalnur Özer ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı. Salihli’yi temsil eden sporculardan Sami Efe Uğurlu ve Mustafa Efe Yaman da gösterdikleri başarılı performansla Türkiye beşinciliğini elde etti.

Salihli’nin genç sporcularının önemli başarılara imza attığı şampiyonanın ardından Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. Ayaz, Gençler Türkiye Kuraş Şampiyonası’nda Salihli’yi başarıyla temsil eden sporcuların elde ettiği derecelerin gurur verici olduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motorkurye arkadaşını öldüren sanık: Beraber yemek yemiştik, keşke ben ölseydim Önceki Haber

Motorkurye arkadaşını öldüren sanık: Ber...

İzmirde araç sayısı 2 milyon 144 bini geçti Sonraki Haber

İzmirde araç sayısı 2 milyon 144 bini ge...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar