16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Manisalı kadınlar İzmiri gezdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisalı kadınlar İzmiri gezdi
Abone ol
Yunusemre Belediyesi Kadın Dayanışma Ve Eğitim Merkezlerinde Eğitim Alan Kursiyerler, Düzenlenen Izmir Gezisinde Bostanlı Sahili Ve Kemeraltı çarşısı’nı Ziyaret Etti. Kursiyerler Hem Keyifli Bir Gün Geçirdi Hem De Kentin Tarihi Ve Kültürel Zenginliklerini Yakından Tanıma Fırsatı Buldu.

Yunusemre Belediyesi Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezlerinde eğitim alan kursiyerler, düzenlenen İzmir gezisinde Bostanlı Sahili ve Kemeraltı Çarşısı’nı ziyaret etti. Kursiyerler hem keyifli bir gün geçirdi hem de kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.

Yunusemre Belediyesi tarafından okuma yazma bilmeyen kadınlara yönelik başlatılan eğitimler sürüyor. Açılan kurslara katılan kadınlar, eğitim sürecinde önemli ilerlemeler kaydederek okuma ve yazma becerilerini geliştirirken, sosyal hayata daha aktif katılım sağlıyor. Kadınların yalnızca eğitim alanında değil, sosyal yaşamda da güçlenmelerini hedefleyen Yunusemre Belediyesi, Belediye Başkanı Semih Balaban’ın kursiyerlere verdiği söz doğrultusunda İzmir gezisi düzenledi.

Gezi kapsamında kursiyerler, İzmir’in önemli yaşam alanlarından Bostanlı Sahili’nde vakit geçirirken, tarihi ve kültürel dokusuyla öne çıkan Kemeraltı Çarşısı’nı da gezdi. Kursiyerler, kendilerine bu imkanı sunan Yunusemre Belediyesi ve Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Garanti BBVA ve KGFden kadın girişimcilerin finansmana erişimi için yeni destek Önceki Haber

Garanti BBVA ve KGFden kadın girişimcile...

Salihlide 5 mahalleyi bağlayan yol baştan sona yenilendi Sonraki Haber

Salihlide 5 mahalleyi bağlayan yol başta...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar