18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Manevi Farkındalık atölyeleri doğayla iç içe final yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manevi Farkındalık atölyeleri doğayla iç içe final yaptı
Abone ol
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yıl Boyunca Kadınlara Yönelik Düzenlenen Manevi Farkındalık Atölyeleri, Huzur Koridoru’nda Gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü Ve Kahvaltı Programıyla Sona Erdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yıl boyunca kadınlara yönelik düzenlenen Manevi Farkındalık Atölyeleri, Huzur Koridoru’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ve kahvaltı programıyla sona erdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) bünyesinde gerçekleştirilen Manevi Farkındalık Atölyeleri, düzenlenen kapanış etkinliğiyle tamamlandı. Huzur Koridoru’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen kursiyerlere, eğitim sürecine gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı katılım belgeleri takdim edildi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte kursiyerler, gerçekleştirilen doğa yürüyüşüyle güzel havanın ve doğanın tadını çıkardı. Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen atölyelerde kursiyerlere yıl boyunca, Riyâzu’s-Sâlihîn Okumaları, Âyine-i Esmâ Sohbetleri ve Siyer-i Nebî Okumaları olmak üzere üç farklı alanda eğitimler verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmangazi Belediyesinden okullarda afet bilinci çalışması Önceki Haber

Osmangazi Belediyesinden okullarda afet...

BEUNden hayat kurtaran sistem, tek bir fotoğrafla deprem analizi yapılabiliyor Sonraki Haber

BEUNden hayat kurtaran sistem, tek bir f...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar