160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Manavgat katı atık transfer tesisi tam kapasite çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manavgat katı atık transfer tesisi tam kapasite çalışıyor
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarafından, Manavgat’ta Inşa Edilen Katı Atık Transfer Istasyonu Tam Kapasite Ile çalışarak Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Manavgat’ta inşa edilen Katı Atık Transfer İstasyonu tam kapasite ile çalışarak hizmet vermeye devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat’ta katı atıkların transferine tam kapasite devam ediyor. İlçe belediyesinin kamyonlarıyla toplanan çöpler Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Manavgat Katı Atık Transfer İstasyonu’na getiriliyor. Buradan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tırlarla Kızıldağ Mahallesi Göğü mevkiinde bulunan Katı Atık Katı Atık Düzenli Depolama ve Enerji Üretim Tesisi’ne sevk ediliyor. Böylelikle çöpler bertaraf edilerek geri dönüşüme kazandırılıyor.

Ambalaj atıkları ekonomiye kazandırılıyor

Manavgat Katı Atık Düzenli Depolama ve Enerji Üretim Tesisinde mekanik ayrıştırma ünitesinde evsel atığın içerisindeki ambalaj atıkları hacimsel büyüklük ve cinslerine göre ayrılıp balyalanarak ekonomiye kazandırılıyor. Ambalaj atıklarının ayrıştırılması ile depolama sahasına gönderilen atık miktarı azaldığı için depolama sahasının ekonomik ömrü uzuyor. Bu atıklar döngüsel ekonomiye kazandırılırken çevre kirliliğinin de önüne geçiliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede öğrenciler Kızılayın Çamkoru Kampında buluştuÖnceki Haber

Depremzede öğrenciler Kızılayın Çamkoru...

Başkan Çebiden Ünala ziyaretSonraki Haber

Başkan Çebiden Ünala ziyaret

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar