20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Malatyada TYT sorunsuz tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatyada TYT sorunsuz tamamlandı
Abone ol
Temel Yeterlilik Testi (tyt), Malatya'da Sorunsuz Bir şekilde Tamamlandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Malatya’da sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Kent genelinde 33 bin 958 adayın katıldığı sınavın ardından öğrenciler, sorulara ilişkin farklı değerlendirmelerde bulundu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2026-YKS’nin ilk oturumu olan TYT, saat 10.15’te başladı. Malatya genelinde 103 binada gerçekleştirilen sınava 33 bin 958 aday katıldı. Üniversite hayali kuran adaylar, 165 dakika boyunca başarılı olabilmek için ter döktü. Sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelen adayların yakınları ise okul çevrelerinde heyecanlı bekleyişini sürdürdü. Veliler sınav süresince çocukları için dua ederken, okul önlerinde yoğunluk oluştu.

Sınavın ardından okuldan çıkan adaylardan bazıları soruların beklediklerinden daha kolay olduğunu ifade ederken, bazıları ise özellikle bazı konu başlıklarında zorlandıklarını söyledi. Kent genelinde TYT oturumu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan tamamlandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motosikletlinin ölümden döndüğü kaza kamerada Önceki Haber

Motosikletlinin ölümden döndüğü kaza kam...

Keşanda tefecilik iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı Sonraki Haber

Keşanda tefecilik iddiasıyla gözaltına a...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar