160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Malatyada 10 bin 500 kişilik konteyner kent kuruluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatyada 10 bin 500 kişilik konteyner kent kuruluyor
Abone ol
MALATYA'DA 10 BİN 500 KİŞİLİK KONTEYNER KENT KURULUYOR

Malatya’da İnönü Üniversitesi Teknopark bahçesinde AFAD öncülüğünde 10 bin 500 kişinin kalacağı konteyner kent kuruluyor.


Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malatya’da depremzedeler için konteyner kent kurulumu sürüyor. 190 bin metrekarelik Malatya İnönü Üniversitesi Teknopark bahçesinde 230 işçi, 110 iş makinasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Alana 2 bin 100 konteynerin kurulması ve 10 bin 500 kişinin yerleştirilmesi planlanıyor.


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık konteyner kent alanını ziyaret etti. Bakan Özer ile Milletvekili Çalık, AFAD koordinesinde konteyner kurulumunu gerçekleştiren firma yöneticileri ve Van Valisi Ozan Balcı ile görüştü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hem sağlığından hem işinden oldu, üstüne bir de borçlandıÖnceki Haber

Hem sağlığından hem işinden oldu, üstüne...

Alanyaspor, Ersun Yanal ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıSonraki Haber

Alanyaspor, Ersun Yanal ile 1.5 yıllık s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar