160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mahkumlara hijyen kiti desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahkumlara hijyen kiti desteği
Abone ol
SİVEREK T TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMUNDA MADDİ İMKANLARI YETERSİZ OLAN HÜKÜMLÜ VE MAHKUMLARA HİJYEN KİTİ DESTEĞİNDE BULUNDU.

Siverek T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda maddi imkanları yetersiz olan hükümlü ve mahkumlara hijyen kiti desteğinde bulundu.


Ceza infaz kurumunu ziyaret eden Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, cezaevi müdiresi Esirağ Karpuz ile makamında bir süre görüştü. Mahkumlara yönelik her türlü yardım için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Ceza evinde yatmakta bulunan mahkumlarımız için hijyen kiti desteğinde bulunduk. Cezaevindeki mahkûmlarımız için yardıma ihtiyacı olanlar için kurum olarak her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız. Özellikle kurum müdiresi Esirağ Karpuz’a ve tüm ceza infaz koruma memurlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.


Siverek Belediye ekipleri tarafından hazırlanan hijyen paketleri mahkumlara dağıtılmak üzere ceza infaz kurumu müdürlüğüne teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arnavutköyde hafriyat kamyonu otomobile çarpıp yan yattıÖnceki Haber

Arnavutköyde hafriyat kamyonu otomobile...

Karamandaki kazada ağır yaralanan 16 yaşındaki genç hayatını kaybettiSonraki Haber

Karamandaki kazada ağır yaralanan 16 yaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar