160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahyalı kadınlar hayır kazanmak için birleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyalı kadınlar hayır kazanmak için birleşti
Abone ol
Kütahya-bursa Kara Yolu üzerinde Bir Araya Gelen Kadınlar, Orman Yangınının Ardından Yoldan Geçenlere Gözleme Ikram Etti

Kütahya-Bursa kara yolu üzerinde bir araya gelen kadınlar, orman yangınının ardından, yoldan geçenlere ’Şükür’ anlamında gözleme ikram etti. Farklı mahallelerden katılan kadınların imece usulüyle yaptığı bu etkinlik, bölgede büyük bir dayanışma örneği olarak dikkat çekti.

Saçaklı mahallesi yakınlarında, Balıkesir-Kütahya-Bursa yolunun kesişim noktasında kurulan sofralarda köylü kadınlar gözleme pişirerek yangınla mücadele eden kahramanlara, ormanlarda çöp temizliği yapan gönüllülere ve yolculuk eden vatandaşlara ikramda bulundu. Etkinliğe erkeklerin de destek verdiği gözlendi.

Yangından etkilenen köy ve mahalle muhtarları, çalışmalara katılan herkese teşekkür ederek, "Zor günlerde tüm Türkiye kenetlenerek güçlükleri aşıyor. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bölge halkının dayanışma ruhunu ortaya koyan etkinlik, zor günlerin ardından moral kaynağı oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Acarlarda eli ayağı tutan herkes çalışıyor Önceki Haber

Acarlarda eli ayağı tutan herkes çalışıy...

Gazzede 5 sivil daha açlık nedeniyle hayatını kaybetti Sonraki Haber

Gazzede 5 sivil daha açlık nedeniyle hay...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar