160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TEYDEB Destekleri konulu seminer

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada “Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TEYDEB Destekleri konulu seminer
Abone ol
DPÜ’DE “TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU TEYDEB DESTEKLERİ' KONULU SEMİNER

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek’in konuşmacı olarak katıldığı TEYDEB 1501-1507 isimli destekler için seminer düzenlendi.


FEF Germiyanoğlu Yakup Bey Salonu’nda Mühendislik Fakültesi, Akıllı Sistemler Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi (DPÜ ASTAM) ve Teknoloji Transfer Ofisinin (DPÜ TTO) iş birliğiyle düzenlenen seminere, konuşmacı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek’in yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, DPÜ ASTAM Müdürü Doç. Dr. Serdar Özyön, araştırma merkezlerinin müdürleri ve akademik personel katıldı.


Seminerde TEYDEB’in yapısı, verdiği destekler, 1501 ve 1507 başlıklı destekler ve bu desteklerdeki son yenilikler, iş akış şemaları, projelerin kabul ölçütleri, Başkanlığın verdiği diğer destekler, girişimcilik ve yenilikçilik kapasitesini geliştirme ve teknogirişim destekleri konusunda sunumlar yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlar ‘uyuz hastalığına karşı vatandaşları uyardıÖnceki Haber

Uzmanlar ‘uyuz hastalığına karşı vatanda...

Kütahyada sigarayı bırakanlar plaketle ödüllendirildiSonraki Haber

Kütahyada sigarayı bırakanlar plaketle ö...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar