16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahyada kaçakçılığa darbe, binlerce makaron ve kaçak telefon ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada kaçakçılığa darbe, binlerce makaron ve kaçak telefon ele geçirildi
Abone ol
Kütahya’da Kaçakçılığa Darbe, Binlerce Makaron Ve Kaçak Telefon Ele Geçirildi

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında iki ayrı adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Yapılan aramalarda bir ikamette 34 bin 200 adet makaron, 9,4 kilogram kıyılmış tütün, 1 adet sigara sarma makinesi ve hava kompresörü bulundu. Ekipler, kaçak sigara üretiminde kullanılacağı değerlendirilen malzemelere el koydu.

Ayrı bir iş yerinde gerçekleştirilen operasyonda ise 39 adet farklı marka ve modelde kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kent genelinde kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla ve aralıksız şekilde sürdüğünü vurguladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
InterContinental Grand Ankara kapsamlı dönüşümünün ardından kapılarını açtı Önceki Haber

InterContinental Grand Ankara kapsamlı d...

HPVye karşı korunmada aşı ve tarama önemli Sonraki Haber

HPVye karşı korunmada aşı ve tarama önem...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar