160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahyada işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahyada işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
Abone ol
Kütahya'da Işçi Servisi Ile Otomobil çarpıştı: 10 Yaralı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ali G., yönetimindeki 43 AN 465 plakalı otomobil benzin almak için dönüş yaptığı sırada, İnegöl’den Domaniç’e gelmekte olan M.T. (60) idaresindeki 43 ABL 626 plakalı servis otobüsü çarpıştı.

Kazada, otomobilde bulunan sürücü Ali G., ile yolcu Şerife G., Tuğba G., Elfin Ö. ve Ayşe B., yaralandı. Servis otobüsünde ise Zehra Ş., Aygül Y., Cennet C., Emine K. ve Murat K., yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve Domaniç Belediyesine ait kurtarma aracı ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışan bazı yaralılar, Domaniç Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansla çevredeki hastanelere sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Covidde yeni varyant endişesi: XEC çok baskın olabilir, hassas popülasyonu korumakta fayda varÖnceki Haber

Covidde yeni varyant endişesi: XEC çok b...

Başkan Çerçioğlu Buharkentten Didime tüm ilçeleri modern yollarla buluşturuyorSonraki Haber

Başkan Çerçioğlu Buharkentten Didime tüm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar