160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hidrolik ve Pnömatik Laboratuvarı açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Hidrolik ve Pnömatik Laboratuvarı açıldı
Abone ol
Kütahya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde Hidrolik Ve Pnömatik Laboratuvarı Açıldı

Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde "Hidrolik ve Pnömatik Laboratuvarı"nın açılış programı gerçekleştirildi.

Programa Vali Yardımcısı Aydın Börü, Millî Eğitim Müdür Vekili Hakan Gölpınar, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Rahime Eşen ile birlikte öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılış programında konuşan Vali Yardımcısı Aydın Börü, bu tür yatırımların gençlerin geleceği için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Gölpınar, mesleki ve teknik eğitimde yapılan bu tür yeniliklerin eğitim kalitesini artıracağına ve öğrencilerin motivasyonunu yükselteceğine inandığını dile getirdi. Etkinlik, katılımcıların laboratuvarı gezmesi ve yapılan sunumlarla sona erdi.

Konuyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ”Hidrolik ve Pnömatik Laboratuvarının açılışıyla, özellikle mesleki ve teknik eğitim alanında önemli bir adım atılmış oldu. Öğrencilere hidrolik ve pnömatik sistemler konusunda uygulamalı eğitim imkanı sunacak. Bu laboratuvar sayesinde öğrenciler, endüstriyel otomasyon ve mekanik sistemler hakkında pratik bilgi ve beceriler kazanabilecekler. Modern donanımlarla donatılan laboratuvar, öğrencilere teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı sunarak iş hayatına daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarına yardımcı olacak” ifadelerine yer verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Belediye başkanından örnek davranışÖnceki Haber

Belediye başkanından örnek davranış

Lise öğrencilerine mezuniyet sonrası Almanyada iş imkanları anlatıldıSonraki Haber

Lise öğrencilerine mezuniyet sonrası Alm...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar