160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kubilay Apartmanında iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kubilay Apartmanında iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Abone ol
BEKİR İLE OĞLU İRFAN YİTER, YIKILAN KISIMDA ENKAZ ALTINDA KALDI. EKİPLER, BİNANIN KALAN KISMININ DA YIKILABİLECEĞİ RİSKİ NEDENİYLE ARAMA-KURTARMA ÇALIŞMASI BAŞLATAMADI.

Adana’da yaşanan ikinci depremde yarısı yıkılan diğer yarısı da 6 gün sonra yıkılan Kubilay Apartmanında iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı.


Kahramanmaraş merkezli depremler, 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. Bu illerden biri olan Adana’da, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’ndeki Kubilay Apartmanı, ilk depremin ardından boşatıldı.


İddiaya göre, 7’nci katta oturan Bekir ile oğlu İrfan Yiter, 6 Şubat günü öğle saatlerinde binaya girip, eşya almak istedi. Bu sırada Elbistan merkezli ikinci deprem yaşandı, Kubilay Apartmanı’nın yarısı yıkıldı. Baba ile oğlu, yıkılan kısımda enkaz altında kaldı. Ekipler, binanın kalan kısmının da yıkılabileceği riski nedeniyle arama-kurtarma çalışması başlatamadı.


Depremin 6. gününde 12 katlı Kubilay Apartmanı’nın ayakta kalan kısmı yıkıldı. Diğer kısımda yıkılınca arama çalışması başlatıldı. Bu sırada baba ve oğlun yakınları da refüjde umutla beklemeye başladı. Yapılan aramalarda iki kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Bu kişilerin baba oğul olmadığı araştırılıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şilede karaya oturan yük gemisi 7 gün sonra kurtarıldıÖnceki Haber

Şilede karaya oturan yük gemisi 7 gün so...

”Asrın felaketi”nden etkilenen Kırıkhan’da çadır ve konteyner kentlerin kurulumu sürüyorSonraki Haber

”Asrın felaketi”nden etkilenen Kırıkhan’...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar