16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.2037
EURO35.0957
ALTIN2468.5

Körfez ve Darıca, Dulkadiroğlu ile kardeş şehir oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Körfez ve Darıca, Dulkadiroğlu ile kardeş şehir oldu
Abone ol
KÖRFEZ BELEDİYESİ VE DARICA BELEDİYESİ, KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR OLDU. MECLİS TOPLANTISINDA ALINAN KARAR SONRASINDA DEPREM BÖLGESİNE GEÇEN BAŞKAN ŞENER SÖĞÜT, DULKADİROĞLU BELEDİYESİ'Nİ DE ZİYARET ETTİ.

Körfez Belediyesi ve Darıca Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi ile kardeş şehir oldu. Meclis toplantısında alınan karar sonrasında deprem bölgesine geçen Şener Söğüt ve Muzaffer Bıyık, Dulkadiroğlu Belediyesi’ni de ziyaret etti.


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Oktay’ı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, alınan meclis kararını da birlikte imzaladı. Körfez Belediyesi ile birlikte Darıca Belediyesi de kardeş belediye oldu. Körfez Belediyesi ve Darıca Belediyesi’ne depremden sonraki destekleri için teşekkür eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, "İki belediyemiz de ilk günden bu yana yanımızda oldu. Hem başkanlarımıza hem de Kocaelili vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da, yaraların sarılması için ilk gün olduğu gibi bundan sonra da desteklerini sürdüreceklerini belirtti.


Depremin hemen ardından Körfez olarak yaraların sarılması için seferber olduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, "Körfez Belediyesi ve Dulkadiroğlu Belediyemiz kardeş şehir oldu. Biz depremin hemen sonrasında Darıca ve Dilovası Belediyemiz ile bölgeye geldik. Var gücümüzle de deprem yaralarının sarılması için mücadele ettik. Dulkadiroğlu Belediyemiz ile birlikte güzel bir organizasyon içerisinde gerek yardımların dağıtılması gerekse belediyecilik hizmetlerinin aksamaması için yoğun şekilde çalıştık. Artık kardeş belediye olduk. Bundan sonra da yaraların sarılması için birlikte hareket edeceğiz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazanın olacağını canlı yayında söyledi, ölümden kıl payı kurtulduÖnceki Haber

Kazanın olacağını canlı yayında söyledi,...

Hakkaride depremzedeler için ‘dayanışma konseri düzenleniyorSonraki Haber

Hakkaride depremzedeler için ‘dayanışma...

Yorum Yazın

Resmi İlanlar

tümü
Gıda Ürünleri Satın Alınacaktır

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar