160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konyaaltından engelli haklarına destek protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaaltından engelli haklarına destek protokolü
Abone ol
KONYAALTI BELEDİYESİ, HASTA VE ENGELLİLER İLE YAKINLARI HAKLARI DERNEĞİ(HEYAD) VE YARDIM ET VE MUTLU OL DERNEĞİ(YARDEM) İLE AB ÇERÇEVESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN PROJE İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI.

Konyaaltı Belediyesi, Hasta ve Engelliler ile Yakınları Hakları Derneği(HEYAD) ve Yardım Et ve Mutlu Ol Derneği(YARDEM) ile AB çerçevesinde gerçekleştirilecek olan proje için iş birliği protokolü imzaladı.


Konyaaltı Belediyesi, Hasta ve Engelliler ile Yakınları Hakları Derneği ve Yardım Et ve Mutlu Ol Derneği ile AB projeleri çerçevesinde yapılacak olan Hakkımız Var Engelime Engel Olma, Engelsiz Hayat ve Haklarınızın Farkındayız projeleri için iş birliği protokolü imzaladı. Protokolü, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Dernek Başkanı Hüseyin Ayhan ile birlikte imzaladı.



“İş birliğimiz hayırlı olsun”


İmza sonrası kısa bir konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, iş birliğinin Konyaaltı Belediye Meclisi’nde yer alan bütün partilerin desteğiyle gerçekleştirildiğini kaydetti. Bostan, ‘’Bundan sonra projenin daha başarılı ve verimli olması için çalışmalara hemen başlayacağız. İş birliğimiz hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEMAlı öğrenciler “Böcek Oteli” yaptıÖnceki Haber

TEMAlı öğrenciler “Böcek Oteli” yaptı

Ayvalıklı kadınlar güçlerini birleştirdiSonraki Haber

Ayvalıklı kadınlar güçlerini birleştirdi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar