160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kontrollü yıkılan minare iş yerinin üzerine düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kontrollü yıkılan minare iş yerinin üzerine düştü
Abone ol
FEVZİPAŞA MAHALLESİ'NDE KONTROLLÜ ŞEKİLDE YIKILAN OTOGAR CAMİİ MİNARESİ İSE BİR İŞ YERİNİN ÜZERİNE DÜŞEREK HASAR VERDİ. BU ANLAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN ANBEAN GÖRÜNTÜLENDİ.

Adana’da depremde zarar gören minareler tek tek kontrollü bir şekilde yıkılırken, bir minare iş yerinin üzerine düşerek zarar verdi.


’Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen, merkez üssü Kahramanmaraş olan 6 Şubat’taki depremde Adana’da 13 bina yıkılırken, 418 vatandaş hayatını kaybetti. Depremde bin 474 cami minaresinden 7’si yıkıldı, 150 minare ise hasar gördü. Hasar gören minareler kontrollü şekilde tek tek yıkılmaya başlandı. Fevzipaşa Mahallesi’nde kontrollü şekilde yıkılan Otogar Camii minaresi ise bir iş yerinin üzerine düşerek hasar verdi. Bu anlar vatandaşlar tarafından anbean görüntülendi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil hırsızı yakalandı:1 tutuklanmaÖnceki Haber

Otomobil hırsızı yakalandı:1 tutuklanma

Manisada silahlı kavga: 2 yaralıSonraki Haber

Manisada silahlı kavga: 2 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar