18 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kırşehir merkezli operasyonda 3 milyon TLlik vurgun ortaya çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırşehir merkezli operasyonda 3 milyon TLlik vurgun ortaya çıkarıldı
Abone ol
Kırşehir Merkezde Dolandırıcılık Operasyonunda 3 Milyon Tl'lik Vurgun Ortaya çıkartıldı.

Kırşehir merkezli 9 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 3 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkartılırken, gözaltına alınan 10 kişiden 9’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce, kendilerini polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Kırşehir merkezli yürütülen çalışmalar kapsamında; Şanlıurfa, Sakarya, İstanbul, İzmir, Muğla, Adana, Gaziantep ve Bursa illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonda F.U.Y., H.Y., E.T., Ö.A., M.E.K., O.T., M.U.E., A.C., A.A.T. ve R.Y. isimli 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilere ait olduğu belirlenen 9 ayrı adreste yapılan eş zamanlı aramalarda yaklaşık 3 milyon TL değerinde altın ve ziynet eşyası ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Ele geçirilen ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

Şüphelilerden H.Y., alınan ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, gözaltı süresi sonunda adli mercilere sevk edilen 9 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti İl Başkanı Okandandan ‘Diş Sağlığı Merkezi teşekkürü Önceki Haber

AK Parti İl Başkanı Okandandan ‘Diş Sağl...

Depremde 35 kişinin hayatını kaybettiği Velioğlu Apartmanı ve Meral İş Hanı davalarında karar Sonraki Haber

Depremde 35 kişinin hayatını kaybettiği...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar