160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kazdağları zirvesinde çevre temizliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazdağları zirvesinde çevre temizliği
Abone ol
Balıkesir’in Edremit Ilçesinde, Kazdağları’nın Zirvesi Olan 1774 Rakımlı Sarıkız Zirve’sinde çevre Temizliği Etkinliği Düzenlendi. Dünya çevre Günü Kapsamında Gerçekleştirilen Etkinlikle Doğaya Ve çevreye Dikkat çekildi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Kazdağları’nın zirvesi olan bin 774 rakımlı Sarıkız Zirvesi’nde çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen çalışmayla doğaya ve çevreye dikkat çekildi.

Kazdağları’nın zirvesinde yer alan ve Sarıkız efsanesiyle bilinen Sarıkız Zirvesi çevresinde yapılan temizlik çalışmasında, plastik atıklar, cam şişeler ve çeşitli çöpler toplanarak bölge temizlendi. Doğal ve kültürel değerlere sahip çıkılması hedeflenen etkinliğe basın mensupları da katıldı.

Edremit Kent Konseyi ve ilçe belediyesi tarafından yapılan çalışma ile Kazdağları’nın doğal güzellikleri bir kez daha irdelendi ve temiz çevrenin önemine değinildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirde Sergi bahane oyunlar şahaneÖnceki Haber

Balıkesirde Sergi bahane oyunlar şahane

Denizlide ‘Tasarımın Ruhu, Görselin Gücü sanatseverlerle buluştuSonraki Haber

Denizlide ‘Tasarımın Ruhu, Görselin Gücü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar