21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kayseri Devlet Hastanesinde eş zamanlı tatbikat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kayseri Devlet Hastanesinde eş zamanlı tatbikat
Abone ol
Kayseri Devlet Hastanesi 2026 Yılı Hastane Afet Ve Acil Durum Planı (hap) Kapsamında; Emel-mehmet Tarman Kadın Doğum Ve çocuk Kliniği Ile Amatem Kliniği’nde Eş Zamanlı Olarak Masabaşı, Saha Yangın Ve Pembe Kod Tatbikatı Gerçekleştirildi.

Kayseri Devlet Hastanesi 2026 yılı Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) kapsamında; Emel-Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği ile AMATEM Kliniği’nde eş zamanlı olarak masabaşı, saha yangın ve pembe kod tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikat; muhtemel yangın ve acil durumlara karşı hazırlık düzeyinin artırılması, kurum içi koordinasyonun güçlendirilmesi ve müdahale süreçlerinin etkinliğinin test edilmesi amacıyla planlandı. Senaryo gereği hasta tahliyesi, birimlerin güvenli şekilde boşaltılması ve acil müdahale süreçleri uygulamalı olarak icra edildi. Tatbikata Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de katılırken, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyon başarıyla yürütüldü.

Gerçekleştirilen tatbikat sonucunda, acil durumlara müdahale kapasitesi değerlendirildi. Hastaneye bağlı kliniklerde görev yapan personelin afet ve acil durumlara hazırlık düzeyinin artırılması hedeflendi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kontrolden çıkan kamyoneti içine atlayarak durdurmayı başaran fırıncı facianın önüne geçti Önceki Haber

Kontrolden çıkan kamyoneti içine atlayar...

İnegölde nefes kesen kurtarma: Yaralı işçi vinçle zemine alındı Sonraki Haber

İnegölde nefes kesen kurtarma: Yaralı iş...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar