160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Katledilen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Katledilen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı
Abone ol
Erzurum'da Coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün’ün Katlettiği Eşi Kadriye Böçkün Ve Kızı Asude Helen Böçkün‘ün Cenazeleri Gözyaşları Içinde Kaldırıldı.

Erzurum’da coğrafya öğretmeni Z.B’nin katlettiği eşi Kadriye B ve kızı Asude Helen B‘nün cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Erzurum’da dün gece psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen coğrafya öğretmeni Z.B (46), iddiaya göre, kıskançlık nedeniyle tartıştığı hemşire eşi Kadriye B’nin (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen B’yi (20) bıçak darbeleriyle öldürdü. Olaydan sonra kaçamaya çalışan Z.B, polis tarafından yakalandı.

Bugün anne Kadriye B. ve kızı Asude Helen B. için Palandöken ilçesindeki Solakzade Cami’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Erzurum AK Parti Milletvekili Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, acılı aile, Erzurum Şehir Hastanesi Çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Anne ve kızının cenazesi daha sonra Yeni Asri Mezarlık’a defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dündardan sağlık çalışanlarına sürpriz Önceki Haber

Başkan Dündardan sağlık çalışanlarına sü...

Dündar: “Yeni döneme yeni kapalı pazar alanları” Sonraki Haber

Dündar: “Yeni döneme yeni kapalı pazar a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar