160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kamp alanı dışına çadır kuranlara sıkı denetim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamp alanı dışına çadır kuranlara sıkı denetim
Abone ol
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ve Güvenlik Ekipleri, Kandıra’daki Mavi Bayraklı Plajlarda çevre Düzeni Ve Güvenliğini Sağlamak Amacıyla Kamp Alanları Dışında çadır Kuran Vatandaşları Uyardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve güvenlik ekipleri, Kandıra’daki Mavi Bayraklı plajlarda çevre düzeni ve güvenliğini sağlamak amacıyla kamp alanları dışında çadır kuran vatandaşları uyardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yaz sezonu boyunca Kandıra sahillerinde artan yoğunluk sebebi ile denetimlerini arttırdı. Çevre düzeni ve vatandaşların güvenliği için çalışmalarını sıklaştıran zabıta ekiplerine güvenlik birimi de eşlik etti. Ekipler, ortak kullanım alanı olan sahiller ve yeşil alanlarda çadır kuran vatandaşları uyararak bilgilendirdi.

Büyükşehir’in Kandıra ilçesinde bulunan Mavi Bayraklı plajlarının kriterlerinin korunması için titiz çalışmalar gerçekleştiren ekipler, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çadır denetimi gerçekleştiriyor. Ekipler, kamp alanları dışında çadır kuran vatandaşları uyarırken herkesin bu konuda duyarlı olmasını istiyor. Bu denetimler ile hem vatandaşların güvenliğinin hem de çevre ve denizlerin korunması hedefleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gediz Sağlık Hizmetleri MYOya iki yeni bölüm müjdesiÖnceki Haber

Gediz Sağlık Hizmetleri MYOya iki yeni b...

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden koordinasyon ve tanışma toplantısıSonraki Haber

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar