22 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kale Devlet Hastanesinde bayrak değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kale Devlet Hastanesinde bayrak değişimi
Abone ol
Güney Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kerim Elçin

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Kale Devlet Hastanesinde uzun yıllardır başhekimlik görevini yürüten Uzm. Dr. Taner Mutlu’nun görevden alınmasının ardından başhekimlik görevine genç bir isim atandı.

Denizli’nin Kale ilçesinde bulunan Kale Devlet Hastanesi’nde dikkat çeken bir görev değişikliği yaşandı. 2006 yılında Kale Devlet Hastanesine Aile Hekimi Uzmanı olarak atanan ve 2015 yılından bu yana hastanede başhekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Taner Mutlu’nun görevden alındığı ve yeniden Kale Devlet Hastanesi’nde aile hekimi uzmanı olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Uzm. Dr. Taner Mutlu’dan boşalan başhekimlik koltuğuna Güney Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kerim Elçin atandı. 1996 doğumlu olan genç Başhekim Kerim Elçin, bugün itibariyle Kale ilçesindeki yeni görevine başladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Görgün: Savunma ve havacılık sanayisi ihracatı 8,5 milyar dolara ulaştı Önceki Haber

Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Görgün...

Husumetlisinin park halindeki aracına zarar verdi Sonraki Haber

Husumetlisinin park halindeki aracına za...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar