Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Dünya Kupası kapsamında düzenlenecek etkinliklere vatandaşları davet etti. Yürüyüş, çorba ikramı ve Türkiye-Avustralya maçının dev ekranda izleneceği program pazar günü gerçekleştirilecek.
Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Dünya Kupası heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşamak amacıyla düzenlenecek etkinlik programına tüm ilçe halkını davet etti.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Olcar, 14 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerde günün ilk saatlerinden itibaren vatandaşlarla bir arada olacağını belirtti.
Başkan Olcar, paylaşımında, Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşamak için hazırlanan program kapsamında sabah saat 06.00’da Sülemiş Koşu Parkuru’nda yürüyüş düzenleneceğini ifade etti.
Yürüyüşün ardından saat 06.30’da Vitamin Cafe’de katılımcılara sıcak çorba ikramında bulunulacağı bildirildi.
Programın en önemli bölümünün ise saat 07.00’de başlayacak Türkiye–Avustralya karşılaşmasının dev ekranda toplu olarak izlenmesi olacağı kaydedildi.
Vatandaşları etkinliğe katılmaya davet eden Olcar, milli takıma destek vermek ve Dünya Kupası heyecanını birlikte yaşamak için tüm Kadirli halkını programa beklediklerini belirtti.
Yorum Yazın