160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İtfaiye Eri Sarsılmaz, 6 Şubat Depreminde enkazdan kurtardığı depremzede ile dünyaevine girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İtfaiye Eri Sarsılmaz, 6 Şubat Depreminde enkazdan kurtardığı depremzede ile dünyaevine girdi
Abone ol
Ankara Itfaiyesi çalışanı Cebrail Sarsılmaz, 6 şubat Depremi’nde Kahramanmaraş’taki Müjde Apartmanı’nın Enkazından Kurtardığı Sinem Kaynak Ile Dünya Evine Girdi.

Ankara İtfaiyesi çalışanı Cebrail Sarsılmaz, 6 Şubat Depremi’nde Kahramanmaraş’taki Müjde Apartmanı’nın enkazından kurtardığı Sinem Kaynak ile dünyaevine girdi.

Âşık Veysel Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh töreninde İtfaiye Daire Başkanı Ali Levent Çeri ve Arama Kurtarma Şube Müdürü Hüseyin Turan, çiçeği burnunda çiftin nikâh şahitliğini yaptı.

"Trajik bir olaydan böyle mutlu bir sona kavuştuk"

Trajik bir olaydan mutlu bir son çıkmasından dolayı hem kendi hem de eşi adına heyecanlı olduğunu söyleyen Ankara İtfaiye Eri Cebrail Sarsılmaz, "6 Şubat Depremi’nde arama kurtarmada 13 gün görev aldım. Kahramanmaraş’ta Müjde Apartmanı’ndan eşimi ve kardeşini canlı olarak enkazdan çıkardık. Farklı ve anlatılamayacak bir duygu. Trajik bir olaydan böyle mutlu bir sona kavuştuk" dedi.

Sinem Kaynak ise şu ifadelerini kullandı:

"Olumsuz bir olay neticesinde bir araya gelsek de enkazdan çıkarılan şanslı birkaç kişiydik. Ertesinde hayat bizi birleştirdi. İçimizde buruk bir hüzün var. Hem kendi kayıplarımız hem diğer kayıplar için üzgünüz ancak hayat devam ediyor, mutluyuz."

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda yaz ortasında karla mücadeleÖnceki Haber

Vanda yaz ortasında karla mücadele

Amcasının kullandığı kamyonetin altında kalan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybettiSonraki Haber

Amcasının kullandığı kamyonetin altında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar