16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İSKİnin altyapı çalışmasında göçük altında kalan şahıs kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İSKİnin altyapı çalışmasında göçük altında kalan şahıs kurtarıldı
Abone ol
Düzce’de Istanbul Su Ve Kanalizasyon Işleri’nin (iski) Alt Yapı çalışması Esnasında Göçük Meydana Geldi. Yapılan çalışmalar Ile Birlikte 1 Kişi Yaralı Olarak Kurtarılarak Hastaneye Kaldırıldı.

Düzce’de İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri’nin (İSKİ) altyapı çalışması esnasında göçük meydana geldi. Yapılan çalışmalar ile birlikte 1 kişi yaralı olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Düzce’den İstanbul’a içme suyu sağlanması ile ilgili Üçyol köyünde devam eden çalışmalar esnasında göçük meydana geldi. İşçilerden Sedat Elbir (40) toprağın kayması neticesi toprak altında kaldı. Arkadaşlarının toprak altına kaldığını gören çalışanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye UMKE, İtfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmalar ile enkaz altında kalan Sedat Elbir yaralı olarak kurtarılmasının ardından sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde yapılan ilk tedavinin ardından yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri konu ile ilgili inceleme başlatırken, yaralı şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
RAMS Başakşehir - Kasımpaşa maçının VARı Bilal Köseoğlu oldu Önceki Haber

RAMS Başakşehir - Kasımpaşa maçının VARı...

Hakkari-Van yolunda Jandarma ve AFADdan geçiş desteği Sonraki Haber

Hakkari-Van yolunda Jandarma ve AFADdan...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar