
ÇANKIRI VE KASTAMONU SINIRINDA BULUNAN ILGAZ DAĞI, NİSAN AYINDAKİ KAR MANZARALARI İLE GÖRENLERİ MEST EDİYOR. KARLARIN ERİMEYE BAŞLAMASI İLE BİRLİKTE MEST EDEN GÖRÜNTÜLERİN ORTAYA ÇIKTIĞI ILGAZ DAĞI HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ.
Çankırı ve Kastamonu sınırında bulunan Ilgaz Dağı, Nisan ayındaki kar manzaraları ile görenleri mest ediyor. Karların erimeye başlaması ile birlikte mest eden görüntülerin ortaya çıktığı Ilgaz Dağı havadan görüntülendi.
“Ilgaz Anadolu’nun sen yüce bir dağısın” dizeleri ile şarkılara konu olan Ilgaz Dağı’nda havaların ısınmaya başlaması ile karlar erimeye başladı. 2 bin 587 rakımlı Ilgaz Dağı’nın zirvesinde örtülü kalan karlar ise doğal güzelliği ile büyülüyor. Çankırı-Kastamonu sınırındaki Ilgaz Dağı’nda Nisan ayındaki kar manzaraları görenleri mest ediyor.
Kartpostallık görüntülerin ortaya çıktığı Ilgaz Dağı havadan görüntülendi.

Yorum Yazın